Web Analytics Made Easy - Statcounter

خانه ملت: عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس معتقد است خودروسازان باید به تعهدات خود براساس قیمت و زمان تحویل عمل کنند.

عزیز اکبریان رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به صحبت‌های رییس قوه قضاییه مبنی بر برخورد با خودروسازان در صورت تغییر در قیمت و زمان تحویل خودرو، گفت: خودروسازان باید به تعهدات خود عمل کرده و به مفاد قراردادهای منعقد شده پایبند باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم می‌توانند مطالبات خودرویی خود را از محاکم قضایی پیگیری کنند

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی افزود: مردم به دلیل خُلف وعده خودروسازان مراجعات متعددی به ما دارند که به آنها توصیه می‌شود در صورتی که این شرکت‌ها به قراردادهای خود پایبند نیستند، مطالبات خود را در محاکم قضایی پیگیری کنند.

وی اظهار کرد: خودروسازان در قراردادها به نکاتی مانند تحریم و... اشاره کردند. مردم معمولا مفاد قراردادها را مطالعه نمی‌کنند به همین دلیل در حال حاضر با مشکلات بسیار روبه رو شده‌اند. در بسیاری از قراردادها قید می‌شود؛ در صورت بروز وضعیت‌های خاص تصمیمات تغییر می‌کند، خودروسازان نیز به استناد این مواد در قراردادها از تحویل خودرو خودداری می‌کنند.

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه مجلس از مردم حمایت می کند، خاطرنشان کرد: خودروسازان باید به قراردادها عمل کنند چراکه این قراردادها قانون هستند، محاکم قضایی براساس این قراردادها باید تصمیم بگیرند.

اگر خودروسازان خلاف قرارداد عمل کرده باشند با آنها برخورد می‌شود

رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در صورتی که خودروسازان خلاف قرارداد عمل کرده باشند با آنها برخورد می‌شود، ادامه داد: محاکم قضایی باید براساس قرارداد تصمیم‎گیری کنند.

هم اکنون ۶۰درصد قطعات پژو ۳۰۱ داخلی شده و در زمان تحویل به مشتری میزان داخلی سازی به ۸۰ درصد افزایش خواهد یافت

اکبریان با اشاره به رونمایی از خط تولید پژو ۳۰۱، تصریح کرد: اگرچه شرکت‌های پژو، سیتروئن، رنو و کیا قراردادهایی با خودروسازان ایرانی منعقد کردند اما با اعمال تحریم‌ها این شرکت‌ها تخلف کرده و ایران را ترک کردند.

بومی‌سازی پژو ۳۰۱ خودروهای قدیمی را از رده خارج می‌کند

وی با اشاره به اینکه شرکت‌های خودروسازی تجربه موفق بومی سازی پژو ۲۰۶ و ۲۰۷ را در کارنامه خود دارند، بیان کرد: خط تولید پژو ۳۰۱ به منظور بومی‌سازی آغاز به کار کرد تا خودروهای قدیمی از رده خارج شوند.

رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شوای اسلامی تاکید کرد: هم اکنون ۶۰درصد  قطعات پژو ۳۰۱ داخلی شده و در زمان تحویل به مشتری میزان داخلی سازی به ۸۰ درصد افزایش خواهد یافت.

اخبار داغ ویدئوی چالش بطری هنرپیشه معروف ساختگی از کار درآمد! +فیلم فیلم: توضیح کارگردان «گاندو» درباره سکانس حاشیه‌‌ساز هواپیما فیلم: چالش باز کردن درب بطری به صداوسیما رسید! فیلم: خودرو گرانقیمت منشا به آتش کشیده شد! فیلم: علی ضیا روی آنتن زنده ادای احمدی‌نژاد را در آورد غارت بار تریلی توسط مردم بی فرهنگ! + فیلم

منبع: فردا

کلیدواژه: نماینده مجلس مطالبات خودرویی محاکم قضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۹۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد

فداحسین مالکی اظهار داشت: ما حتما باید به کمبود‌ها و تنگنا‌هایی که نیرو‌های امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. مردم علاوه بر اینکه نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر زجرشان می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید اقداماتی صورت گیرد.

به گزارش ایلنا، وی گفت: ما حتما باید به کمبود‌ها و تنگنا‌هایی که نیرو‌های امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. مردم علاوه بر اینکه نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر زجرشان می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید اقداماتی صورت گیرد.

فداحسین مالکی نماینده مردم سیستان و بلوچستان و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در پاسخ به این سوال که در مدت اخیر استان سیستان و بلوچستان مورد حملات تروریستی قرار گرفته و شاهد شهادت چندین نیرو بودیم. مهم‌ترین عوامل این حوادث از نظر شما چیست، گفت: استان سیستان و بلوچستان استانی است که با دو کشور که خودشان به گونه‌ای مشکلات خاص خودشان را دارند هم مرز است. از مسیر دریا با کشور‌های حوزه خلیج فارس هم مرز مشترک دارد. طی سفری که با هیأت‌های مختلف به پاکستان داشتیم، ارزیابی مان این بود که باید با مقامات پاکستانی نسبت به مرز مشترکی که داریم اقدامات و عملیات مشترکی انجام دهیم. چون همان اندازه که ما آسیب می‌بینیم، آن آسیب در پاکستان هم وجود دارد.

وی افزود: اما با این وجود سیستان و بلوچستان مؤلفه‌های مختلفی دارد؛ یکی از آن‌ها مرز است. دیگری کشور‌های همسایه است که باید عملیات مشترک در آن صورت بگیرد. دوم این است که دولت باید نگاه استراتژیک به این منطقه داشته باشد و از نظر امکانات، تجهیزات و توسعه استان‌ها اقداماتی انجام دهد. طبق تعاریفی که مقامات ارشد نظام و خودمان از سیستان و بلوچستان داریم این است که توسعه این استان باید در اولویت اول قرار بگیرد که این موضوع می‌تواند در امنیت استان تأثیرگذار باشد.

مالکی تصریح کرد: نکته بعدی آنکه ما حتما باید به کمبود‌ها و تنگنا‌هایی که نیرو‌های امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. علاوه بر اینکه مردم نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر مردم را زجر می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید این اقدام صورت گیرد.

وی گفت: از طرفی انتظار ما از بزرگان، نخبگان استان و کسانی که در شمال و جنوب استان تریبون در دست دارند این است که به گونه‌ای حرکت نکنند که امنیت، وحدت و همدلی مردم زیرسوال برود و آسیب ببیند. چون همیشه مردمان جنوب و شمال استان، شیعه و سنی سال‌ها در کنار هم بوده و کنار هم زندگی کردند و این الفت و برادری نباید زیر سوال برود، خواسته ما هم این است وحدت ملی در آنجا تقویت شود؛ بنابراین این مسئله می‌تواند برای ایجاد امنیت پایدار تأثیر داشته باشد.

دیگر خبرها

  • قشر ضعیف جامعه در گرانی های افسارگسیخته تحت فشار است
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد
  • «تهران ۲۰» به مطالبات مردم نزدیک‌تر می‌شود
  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»
  • دادگاه های صلح در محاکم اردبیل ایجاد می شود
  • مطالبات پارلمان کودک مورد پیگیری قرار می گیرد
  • دغدغه‌ام حل مسایل معیشتی و پیگیری منافع ملی و مطالبات مردم است
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • ایجاد درآمد پایدار اولویت اساسی شهرداری‌ها باشد+فیلم