Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-04@15:35:07 GMT

پژو ۳۰۱ با موتور ایرانی عرضه می‌شود

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۶۴۳۰۷

به گزارش اکوفارس، «مازیار بیگلو»‌ امروز (یکشنبه)‌در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: موتور تی. یو ۵ که اکنون روی خودروهای پژو ۲۰۶ و همچنین برخی مدل های پژو پارس عرضه می شود، طرفداران زیادی در کشور دارد، اما موتور ئی. سی ۵ مدل ارتقا یافته آن است.

وی بیان داشت:‌ موتور ئی. سی ۵، حاصل کار مرکز تحقیقات موتور شرکت ایران خودرو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیگلو، در خصوص داخلی سازی خودرو پژو ۳۰۱ گفت:‌ برای نخستین بار در تاریخ خودروسازی کشور، خودرویی با عمق داخلی سازی بیش از ۶۰ درصدی تولید می شود که تا چند ماه آینده به راحتی به ۸۰ درصد داخلی سازی افزایش می یابد.

وی ادامه داد:‌ اکنون ۳۰۰ قطعه ساز در ۹۰ درصد برنامه داخلی‌سازی این خودرو حضور دارند که تا ۴۵۰ قطعه ساز افزایش خواهد یافت.

دبیر انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو یادآور شد: پلتفرم مورد استفاده در ساخت ‌پژو ۳۰۱ یک پلتفرم جدید است، اما قطعه سازان کشورمان توانستند در فضای تحریم‌ها خود را به فناوری های روز برسانند.

وی اظهار داشت:‌ نمونه های اولیه قطعات این خودرو از اوایل شهریور تحویل خودروساز خواهد شد تا پس از آن بررسی و تحویل قطعات آغاز شود.

بیگلو همچنین در خصوص قطعه ئی. سی. یو (ECU یا کامپیوتر خودرو) گفت:‌ این قطعه سه تامین کننده اصلی در کشور دارد، اما از آنجایی که «های تک» (High Tech) است، وابستگی به خارج دارد.

وی اضافه کرد: قراردادهایی برای تولید آی. سی ها و سایر قطعات الکترونیکی این قطعه با صنایع دفاع منعقد شده و امیدواریم امسال بتوانیم عمق داخلی سازی آن را افزایش دهیم.

دبیر انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو توضیح داد:‌ هر  کامپیوتر خودرو (ئی. سی. یو) شامل بُرد الکترونیکی، آی. سی ها و نرم افزار است که برد و خط مونتاژ آن در کشورمان وجود دارد، اما برخی آی. سی هایی که روی برد یاد شده مونتاژ می شود در داخل تولید نمی شود و تامین کنندگان انگشت شماری در جهان دارد.

وی خاطرنشان کرد:‌ با این حال صنایع دفاع قابلیت تولید این آی. سی ها را دارد و شاید تولید آنها در ابتدای راه صرفه اقتصادی نداشته باشد، اما با بالا رفتن شمارگان تولید، اقتصادی خواهد شد.

پس از خروج شرکای خارجی از بازار ایران گروه صنعتی ایران خودرو عزم خود را جزم کرد تا با تقویت زنجیره ارزش تولید، محصول پژو ۳۰۱ را به صورت مستقل و بدون حضور شریک خارجی به تولید برساند.

گروه صنعتی ایران خودرو توانست با توسعه همکاری با قطعه سازان توانمند، ارتباط با مراکز دانش بنیان و همچنین نهادها و مراکزی که با تولید قطعات با تکنولوژی بالا توانمندی حمایت از صنعت خودرو را دارند بتواند نتیجه اقتدار و مقاومت در برابر تحریم‌های ظالمانه غرب را با تولید محصول جدید و بکارگیری دانش و تخصص جوانان و متخصصان ایرانی به منصه ظهور برساند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۴۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جییو 07 ؛ یک سدان عالی از جیلی در آستانه ورود به بازار قرار دارد (+تصاویر)

عصر ایران- جییو برند خودروئی جوانی است که در کشور چین از ائتلاف جیلی و کمپانی فناورانه بایدو شکل گرفته است. جییو اوتو فعالیت خود را از مارس 2021 آغاز کرد و ابتدا با نام جیدو معرفی شد. در ابتدای کار سهم موتور جستجوی بایدو 55 درصد بود اما پس از تغییر نام به جییو ، جیلی 65 درصد سهام را به دست آورد و تبدیل به سهام دار اصلی شد.

بایدو مسئولیت بخش های فناورانه کار مانند نرم افزار، سنسورهای هوشمند، ارتباطات و فناوری خودران را برعهده دارد.

اولین خودرو جییو با نام 01  معرفی شد که اینجا می توانید در رابطه با آن مطالعه کنید. خودرو دوم نام مشخصی نداشت اما همه از جییو 02 صحبت می کردند که  این سدان کوپه را نیز در گروه  خودرو عصر ایران مورد اشاره قرار دادیم و جزئیاتش اینجا در دسترس قرار دارد.

اکنون و همزمان با برگزاری نمایشگاه بین المللی پکن، جییو با همان خودروئی که انتظار می رفت نام 02 داشته باشد، در این رویداد شرکت کرد اما ظاهرا نام رسمی سدان جییو به 07 تغییر یافته است.

با توجه  به تصاویر نمایشگاه، جییو 07 یک سدان فست بک است که بدنه فوق العاده یکپارچه ای دارد. حتی دستگیره درب هم در نمایه جانبی قابل رویت نیست زیرا این درب ها از نوع بازشونده الکتریکی بدون دستگیره هستند.

در پروفایل دماغه نیز از هدلایت هوشمند تعاملی با الگوی Y شکل استفاده شده است. همین الگو در رابطه با نمای عقب نیز به شکلی جذاب تکرار شده و منظره ای یکپارچه را ایجاد کرده است. حضور یک بال فعال در این قسمت نیز از دیگر جاذبه های کار است که البته از نظر عملکردی نیز در شرایط ائروداینامیک خودرو اثرگذار است.

جالب است بدانید، جییو 07 دارای ضریب درگ عالی 0.198Cd است که موفقیت طراحی آن را اثبات می کند.

این خودرو به انواع رادارها، سنسورها و دوربین های پیشرفته مجهزاست که بایدو برای آن تدارک دیده است. حضور این مجموعه امکان دستیابی به سطح پیشرفته ای از رانندگی خودران را فراهم می کند.

داخل کابین نیز به هیچ عنوان یک فضای معمولی یا تکراری نیست. جایگاه قرار گیری نمایشگر 35.6 اینچی با کیفیت 6K نامتعارف و در وسط کنسول اصلی نشسته است. همین نمایشگر در جییو 01 نیز استفاده شده است.

نورپردازی هوشمند به همراه فرمان نیم دایره از دیگر مواردی هستند که در این کابین جلب نظر می کنند.

در نمایشگاه پکن از همکاری جییو با کمپانی مطرح انویدیا صحبت شده تا نسل جدیدی از خودروهای هوشمند تولید و روانه بازار شود. انویدیا به نوعی مطرح ترین کمپانی جهان در زمینه تولید چیپ های هوشمند است.

جییو مجموعا 350 هزار مرکز شارژ باتری در 330 شهر چین فعال کرده و در این زمینه با برندهای نیو و زیکر همکاری دارد. این پشتیبانی گسترده نشان از آینده موفق و تداوم فعالیت های برند دارد.

اطلاعات رسمی درباره پیشرانه جییو 07 منتشر نشده اما منابع خبری چینی می گویند: در بخش پیشرانه این خودرو مجهز به تریم تک و دو موتوره خواهد بود. نسخه ارزان تر از بسته باتری 71.4 کیلووات ساعت ال اف پی با تک موتور الکتریکی 268 اسب بخاری استفاده می کند. نسخه دو موتور نیز از بسته باتری 100 کیلووات ساعت نیکل منگنز کبالت با 536 اسب بخار خروجی استفاده می کند.

جییو 07 کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: جییو 02 ؛ جیلی جدید شبیه ماشین چینی نیست! (+تصاویر)

دیگر خبرها

  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • اولین موتور سیکلت CNG جهان رونمایی می‌شود
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • عرضه دو تک نگاری خبرنگار ایرانی از افغانستان در نمایشگاه کتاب
  • قیمت امروز خودرو در بازار | نوسان در قیمت خودروهای داخلی و خارجی
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید!/ عکس
  • مهار آتش سوزی انبار قطعات خودرو در کرج
  • جییو 07 ؛ یک سدان عالی از جیلی در آستانه ورود به بازار قرار دارد (+تصاویر)
  • کشف ۲ هزار و ۵۰۰ قطعه مرغ زنده فاقد مجوز بهداشتی در سرایان