Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولید انواع خودرو در کشور طی ۷ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۴.۹ درصد کاهش یافت. به این ترتیب علی‌رغم وعده وزیر صنعت برای افزایش تولید خودروسازان، روند نزولی تولید خودرو همچنان ادامه دارد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، طی ۷ ماهه امسال ۴۳۰ هزار و ۸۲۳ دستگاه انواع خودرو در کشور تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۳۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
۹ درصد افت داشته است. در این مدت تولید سواری به ۳۹۵ هزار و ۷۸۳ دستگاه رسید که این رقم هم در مقایسه با ۷ ماهه سال گذشته ۳۶.۲ درصد افت داشته است.

طی ۷ ماهه امسال تولید ون ۸۶.۴ درصد، مینی‌بوس و میدل‌باس ۶۴.۹ درصد، اتوبوس ۶۱.۶ درصد و کامیونت، کامیون و کشنده ۷۹ درصد کاهش داشته است.

* کاهش ۳۶ درصدی تولید انواع خودرو در مهرماه

در بررسی عملکرد صنعت خودرو طی مهر ماه امسال نیز باید به کاهش ۳۶ درصدی تولید انواع خودرو اشاره کنیم به طوری که در هفتمین ماه امسال ۵۳ هزار و ۳۰۶ دستگاه انواع خودرو در کشور تولید شده که ۴۷ هزار و ۵۱۵ دستگاه از آن به سواری اختصاص داشته است.

طی ۷ ماهه امسال تولید وانت در کشور ۴.۵ درصد رشد داشته است، تولید سواری در مهر ماه امسال با ۳۸.۴ درصد کاهش نسبت به مهر ۹۷ همراه بوده است.
در مهر ماه تولید ون ۸۹.۸ درصد، تولید مینی‌بوس و میدل‌باس ۵۹.۵ درصد، تولید اتوبوس ۶۵.۸ درصد و تولید کامیونت، کامیون و کشنده نیز ۷۳.۲ درصد افت داشته است. در مقابل، تولید وانت با رشد ۱۲.۹ درصدی همراه بوده است.

* کاهش ۳۷.۶ درصدی تولید ایران خودرو

در بررسی عملکرد گروه صنعتی ایران خودرو طی ۷ ماهه امسال نیز باید به کاهش ۳۷.۶ درصدی تولید انواع خودرو اشاره کنیم. در این مدت ۱۸۱ هزار و ۷۱۵ دستگاه انواع خودرو توسط ایران خودرو به تولید رسید که ۱۷۹ هزار و ۷۰۴ دستگاه از آن به تولید سواری اختصاص داشته است.

طی ۷ ماهه امسال تولید سواری در ایران خودرو ۳۶.۹ درصد، تولید وانت ۷۳.۳ درصد، تولید ون ۸۹.۳ درصد، مینی‌بوس، میدل‌باس و اتوبوس ۱۴.۲ درصد و همچنین کامیونت، کامیون و کشنده نیز ۳۳.۵ درصد افت داشته است.

تولید انواع خودرو در گروه صنعتی ایران خودرو طی مهر امسال نیز به ۲۲ هزار و ۲۱۸ دستگاه رسید که در مقایسه با مهر ۹۷ کاهش ۴۳.۳ درصدی را تجربه کرده است.

تولید سواری در ایران خودرو نیز طی مهر امسال معادل ۲۱ هزار و ۸۵۲ دستگاه بوده که نسبت به مهر سال گذشته ۴۲.۴ درصد کاهش داشته است.

* افت ۲۰ درصدی تولید سایپا

در مورد عملکرد گروه صنعتی سایپا نیز باید به افت ۲۰.۵ درصدی تولید انواع خودرو در ۷ ماهه امسال اشاره کنیم، در این مدت ۲۲۸ هزار و ۸۶۷ دستگاه انواع خودرو در سایپا تولید شد که ۲۰۱ هزار و ۸۹ دستگاه از آن به سواری اختصاص داشته است.

تولید سواری در ۷ ماهه امسال در سایپا با افت ۲۴.۱ درصدی همراه بوده است و در مورد ون نیز باید به افت ۹۰.۲ درصدی تولید در سایپا طی ۷ ماهه امسال اشاره کنیم. در این مدت تولید کامیونت، کامیون و کشنده نیز ۸۸.۲ درصد کاهش داشته است. در عین حال هیچ مینی‌بوس، میدل‌باس و اتوبوسی در سایپا تولید نشده و تولید وانت نیز با رشد ۳۵.۴ درصدی همراه بوده است.

تولید انواع خودرو در گروه سایپا طی مهرماه امسال نیز با افت ۱۹.۴ درصدی همراه بوده و به ۲۸ هزار و ۸۵۶ دستگاه رسیده است.

در مهر امسال ۲۴ هزار و ۱۹۶ دستگاه سواری توسط گروه سایپا تولید شده که با افت ۲۵.۳ درصدی نسبت به مهر سال گذشته همراه بوده است.

* تولید هزار دستگاه تندر ۹۰

در بررسی تولید انواع خودرو در ایران خودرو باید به تولید تندر ۹۰ و تندر ۹۰ اتوماتیک در این گروه خودروسازی اشاره کنیم به طوری که طی ۷ ماهه امسال ۸۰۱ دستگاه تندر ۹۰ و ۳۶۱ دستگاه تندر ۹۰ اتوماتیک (جمعه ۱۱۶۲ دستگاه) در ایران خودرو به تولید رسیده و در مهر ماه نیز تولید تندر ۹۰ به ۵۶ دستگاه و تندر ۹۰ اتوماتیک به ۲۵ دستگاه رسیده است.

همچنین تولید پژو ۲۰۰۸ طی مهر امسال ۲۸۰ دستگاه و طی ۷ ماهه امسال ۴ هزار و ۷۲۳ دستگاه بوده است. طی مهر امسال تولید هایما معادل ۵۰۱ دستگاه بوده و تولید این خودرو در ۷ ماهه امسال به ۳ هزار و ۷۰۵ دستگاه رسیده است. در عین حال، تولید سوزوکی در مهر ماه صفر بوده، ولی این رقم طی ۷ ماهه امسال معادل ۱۲۰ دستگاه گزارش شده است.

همچنین با وجود افتتاح آزمایشی خط تولید پژو ۳۰۱ هیچ خودرویی در این بخش طی سال جاری به تولید نرسیده است. خط تولید این خودرو تیرماه در ایران خودرو افتتاح شد.

در مورد تولیدات پارس خودرو نیز باید به توقف تولید تندر ۹۰ و پارس تندر طی مهرماه امسال اشاره کنیم و در مورد تولید سراتو سایپا نیز باید به توقف تولید این خودرو در مهرماه اشاره کنیم هر چند که تولید این خودرو طی ۷ ماهه امسال معادل ۳ هزار و ۶۳۰ دستگاه بوده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تولید سایپا تولیدات ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۹۳۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۸ درصدی تولید پتروشیمی ارومیه در ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت پتروشیمی ارومیه از افزایش ۱۸ درصدی تولید این مجتمع در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: تولید این شرکت فروردین امسال با رشد ۲۰ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال به ۱۵ هزار تن رسید.

به گزارش شانا به نقل از شرکت پتروشیمی ارومیه، اکبر اسمعیلی در آیین بزرگداشت روز کار و کارگر و تجلیل از کارگران نمونه این شرکت با اشاره به روند رو به رشد پتروشیمی ارومیه در سال ۱۴۰۲ به‌ویژه در بخش تولید، فروش و درآمد بیان کرد: شرکت پتروشیمی ارومیه پارسال ۱۸ درصد افزایش تولید داشت.  

وی افزود: آمارهای تولید فروردین ۱۴۰۲ نشان می‌دهد روند رو به رشد پتروشیمی ارومیه همچنان حفظ شده است، به‌طوری‌ که فروردین امسال تولید این شرکت با رشد ۲۰ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال به ۱۵ هزار تن رسید.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی ارومیه با تأکید بر اینکه حرکت عظیم رشد و توسعه پتروشیمی ارومیه آغاز شده است و در ماه‌های آینده، واحد تکمیلی سولفات آمونیوم که در حال احداث است، به بهره‌برداری می‌رسد و تولید این محصول افزایش می‌یابد، گفت: پروژه پلی‌آلومینیوم کلراید نیمه دوم تیر امسال وارد چرخه تولید می‌شود و از اواسط مرداد به تولید محصول می‌رسد.

اسمعیلی با گرامیداشت روز کار و کارگر تصریح کرد: نام‌گذاری شعار سال با محوریت «تولید» از سوی مقام معظم رهبری در یک دهه گذشته نشان از اهمیت تولید در رشد اقتصادی و رفاه اجتماعی دارد.

وی با بیان اینکه راه نجات کشور تولید است، یادآور شد: پتروشیمی ارومیه با بهره‌گیری از نیروی جوان و تجربه پیشکسوتان، افزایشی خیره‌کننده در تولید داشته است و این نشان می‌دهد مجموعه همکاران این شرکت ظرفیت، جدیت و آمادگی لازم را برای ادامه این مسیر دارند.

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران
  • خلجی: بانی اصلی تورم ۶۰ درصدی مدعی تورم شده است
  • تسلا خواستنی نشد که نشد!
  • خطر از بزرگترین اقتصاد اروپا گذشت
  • سهم ۲۴ درصدی مرکبات و کیوی در تولید ناخالص مازندران
  • مدل‌های جدید رنو بازار را می‌گیرد؟
  • افزایش ۱۸ درصدی تولید پتروشیمی ارومیه در ۱۴۰۲
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • افزایش ۹۰ درصدی تردد مسافر از پایانه مرزی بیله سوار